Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 valgomieji šaukštai krakmolo
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 400 gramų menkių
- 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 80 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Menkės mėsą susmulkinkite į gabaliukus.
Dubenyje sumaišykite žuvį, susmulkintą svogūną, tarkuotą fermentinį sūrį, krakmolą ir prieskonius.
Iš gauto mišinio suformuokite pirštelius, apvoliokite juos paeiliui miltuose, plaktame kiaušinyje ir galiausiai džiūvėsėliuose.
Kepkite pirštelius keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol piršteliai gražiai apskrus.
Šie piršteliai puikiai tinka patiekti tiek šilti kaip pagrindinis patiekalas, tiek šalti kaip užkandis.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 valgomieji šaukštai krakmolo
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 400 gramų menkių
- 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 80 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Menkės mėsą susmulkinkite į gabaliukus.
Dubenyje sumaišykite žuvį, susmulkintą svogūną, tarkuotą fermentinį sūrį, krakmolą ir prieskonius.
Iš gauto mišinio suformuokite pirštelius, apvoliokite juos paeiliui miltuose, plaktame kiaušinyje ir galiausiai džiūvėsėliuose.
Kepkite pirštelius keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol piršteliai gražiai apskrus.
Šie piršteliai puikiai tinka patiekti tiek šilti kaip pagrindinis patiekalas, tiek šalti kaip užkandis.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą