Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 6 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai morkų
- 2 lašai vanilės (esencija)
- 1 vienetas kiaušinių
- 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai pieno
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas sutarkuoti per smulkiau nei su burokine tarka. Išplakti kiaušinį ir sumaišyti su cukrumi ir morkomis. Miltus išsijoti, sumaišyti su kepimo milteliais ir pilti į kiaušinio plakinį. Tuomet į tešlą įmaišyti grietinę, pieną ir aliejų. Kvapui įlašinti vanilės esencijos. Viską gerai išmaišyti, tešlą turi būti skystoka. Tešlą pilstyti į formeles ir kepti apie 15 minučių (laikas priklauso nuo to kokio dydžio formelėse kepsite) 180 C, kol gražiai pagels.
INGREDIENTAI:
- 6 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai morkų
- 2 lašai vanilės (esencija)
- 1 vienetas kiaušinių
- 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai pieno
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas sutarkuoti per smulkiau nei su burokine tarka. Išplakti kiaušinį ir sumaišyti su cukrumi ir morkomis. Miltus išsijoti, sumaišyti su kepimo milteliais ir pilti į kiaušinio plakinį. Tuomet į tešlą įmaišyti grietinę, pieną ir aliejų. Kvapui įlašinti vanilės esencijos. Viską gerai išmaišyti, tešlą turi būti skystoka. Tešlą pilstyti į formeles ir kepti apie 15 minučių (laikas priklauso nuo to kokio dydžio formelėse kepsite) 180 C, kol gražiai pagels.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą