REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 vienetas morkų (didelė`)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (2-3 stiklinės)
  • 100 gramų sviesto
  • šiek tiek razinų
  • šiek tiek riešutų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus (ar cinamonas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkos sutarkuojamos smulkia tarka, sviestas, kiaušinis ištrinami su cukrumi. Į išsuktą masę sukrečiamos tarkuotos morkos suberiami kepimo milteliai, vanilinis cukrus ar cinamonas ir miltai. Miltų dedame tiek, kad tešla būtų geros, kaimiškos grietinės tirštumo (bet ne per skysta). Sudedame riešutus ar išmirkytus džiovintus vaisius. Kepimo forma ištepame svietu sukrečiame tešlą ir pašauname į įkaitintą 180 laisnių orkaitę. Kepame apie 30 min. Skanaus

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 vienetas morkų (didelė`)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (2-3 stiklinės)
  • 100 gramų sviesto
  • šiek tiek razinų
  • šiek tiek riešutų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus (ar cinamonas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkos sutarkuojamos smulkia tarka, sviestas, kiaušinis ištrinami su cukrumi. Į išsuktą masę sukrečiamos tarkuotos morkos suberiami kepimo milteliai, vanilinis cukrus ar cinamonas ir miltai. Miltų dedame tiek, kad tešla būtų geros, kaimiškos grietinės tirštumo (bet ne per skysta). Sudedame riešutus ar išmirkytus džiovintus vaisius. Kepimo forma ištepame svietu sukrečiame tešlą ir pašauname į įkaitintą 180 laisnių orkaitę. Kepame apie 30 min. Skanaus

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų