Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 1 vienetas morkų (didelė`)
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų (2-3 stiklinės)
- 100 gramų sviesto
- šiek tiek razinų
- šiek tiek riešutų
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus (ar cinamonas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkos sutarkuojamos smulkia tarka, sviestas, kiaušinis ištrinami su cukrumi. Į išsuktą masę sukrečiamos tarkuotos morkos suberiami kepimo milteliai, vanilinis cukrus ar cinamonas ir miltai. Miltų dedame tiek, kad tešla būtų geros, kaimiškos grietinės tirštumo (bet ne per skysta). Sudedame riešutus ar išmirkytus džiovintus vaisius. Kepimo forma ištepame svietu sukrečiame tešlą ir pašauname į įkaitintą 180 laisnių orkaitę. Kepame apie 30 min. Skanaus
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 1 vienetas morkų (didelė`)
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų (2-3 stiklinės)
- 100 gramų sviesto
- šiek tiek razinų
- šiek tiek riešutų
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus (ar cinamonas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkos sutarkuojamos smulkia tarka, sviestas, kiaušinis ištrinami su cukrumi. Į išsuktą masę sukrečiamos tarkuotos morkos suberiami kepimo milteliai, vanilinis cukrus ar cinamonas ir miltai. Miltų dedame tiek, kad tešla būtų geros, kaimiškos grietinės tirštumo (bet ne per skysta). Sudedame riešutus ar išmirkytus džiovintus vaisius. Kepimo forma ištepame svietu sukrečiame tešlą ir pašauname į įkaitintą 180 laisnių orkaitę. Kepame apie 30 min. Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą