• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 12 vienetų morkų
  • 4 vienetai obuolių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės grietinėlės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirtos morkos nulupamos, sumalamos, pridedama stambiai sutarkuotų obuolių.
    Puode, ištirpinamas sviestas, suberiami miltai, išmaišoma, atskiedžiama grietinėle, vėliau sudedamos morkos su obuoliais. Viskas maišant pavirinama. Vėliau pasūdoma ir pasaldinama.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų