Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas imbierų (gabaliukas apie 2-2,5 cm ilgio)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 stiklinė morkų (pjaustytos)
- 1 stiklinė pastarnokų (pjaustyti)
- šiek tiek druskos
- 4 stiklinės sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas, pastarnokus ir smulkintą imbierą užpilti sultiniu ir virti kol suminkštės. Masę sutrinti ir paskaninti pipirais, druska, citrinos sultimis. Patiekti su grietine ar natūraliu jogurtu.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas imbierų (gabaliukas apie 2-2,5 cm ilgio)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 stiklinė morkų (pjaustytos)
- 1 stiklinė pastarnokų (pjaustyti)
- šiek tiek druskos
- 4 stiklinės sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas, pastarnokus ir smulkintą imbierą užpilti sultiniu ir virti kol suminkštės. Masę sutrinti ir paskaninti pipirais, druska, citrinos sultimis. Patiekti su grietine ar natūraliu jogurtu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą