REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 0.5 kilogramo morkų
  • 4 vienetai obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių (apvoliojimui)
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 0.5 stiklinės manų kruopų
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek uogienės (juodųjų serbentų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas sutarkuoti su stambia tarka, sudėti į keptuvę su sviestu, cukrumi, žiupsneliu druskos, pienu ir ištroškinti ant silpnos ugnies (20 min).
    Tada į morkų troškinį suberti manus ir dar patroškinti, pastoviai maišant, 10-15 min. Gautą masę atvėsinti.
    Į atvėsintą morkų masę įmušti kiaušinį, išmaišyti ir formuoti iš gautos tešlos skrituliukus. Į skrituliukų vidurį dėti įdarą iš tarkuotų obuolių, sumaišytų su uogiene. Užlipdyti galus ir apvolioti džiūvėsėliuose.
    Kepti keptuvėje įkaitintame svieste.

Autorius: Violeta

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 0.5 kilogramo morkų
  • 4 vienetai obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių (apvoliojimui)
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 0.5 stiklinės manų kruopų
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek uogienės (juodųjų serbentų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas sutarkuoti su stambia tarka, sudėti į keptuvę su sviestu, cukrumi, žiupsneliu druskos, pienu ir ištroškinti ant silpnos ugnies (20 min).
    Tada į morkų troškinį suberti manus ir dar patroškinti, pastoviai maišant, 10-15 min. Gautą masę atvėsinti.
    Į atvėsintą morkų masę įmušti kiaušinį, išmaišyti ir formuoti iš gautos tešlos skrituliukus. Į skrituliukų vidurį dėti įdarą iš tarkuotų obuolių, sumaišytų su uogiene. Užlipdyti galus ir apvolioti džiūvėsėliuose.
    Kepti keptuvėje įkaitintame svieste.

Autorius: Violeta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų