REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 arbatiniai šaukšteliai cukraus (birus rudasis)
  • 40 mililitrų romo (Bacardi blanca)
  • 40 mililitrų romo (Bacardi Limon)
  • 4 gramai mėtų (8 - 12 lapelių)
  • šiek tiek mineralinio vandens (gazuotas)
  • 0.5 vieneto žaliųjų citrinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papuošimui :
    Laimo skiltelė
    Vyšnia

    Į taurę dedame 5 šaukštelius cukraus, pjaustytą laimą - juos sutriname.
    Dedame mėtą ir dar kelias sekundes triname. Pridedeme smulkinto ledo ir
    pilame romą. Viska išmaišome šaukštu, dadedame smulkaus ledo ir
    užpilame gazuotu vandeniu. Puošiame laimu bei vyšnia persmegtus mediniu
    smeigtuku. Dedame storą šiaudelį.

Autorius: Ana

INGREDIENTAI:

  • 5 arbatiniai šaukšteliai cukraus (birus rudasis)
  • 40 mililitrų romo (Bacardi blanca)
  • 40 mililitrų romo (Bacardi Limon)
  • 4 gramai mėtų (8 - 12 lapelių)
  • šiek tiek mineralinio vandens (gazuotas)
  • 0.5 vieneto žaliųjų citrinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papuošimui :
    Laimo skiltelė
    Vyšnia

    Į taurę dedame 5 šaukštelius cukraus, pjaustytą laimą - juos sutriname.
    Dedame mėtą ir dar kelias sekundes triname. Pridedeme smulkinto ledo ir
    pilame romą. Viska išmaišome šaukštu, dadedame smulkaus ledo ir
    užpilame gazuotu vandeniu. Puošiame laimu bei vyšnia persmegtus mediniu
    smeigtuku. Dedame storą šiaudelį.

Autorius: Ana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų