Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 arbatiniai šaukšteliai cukraus (birus rudasis)
- 40 mililitrų romo (Bacardi blanca)
- 40 mililitrų romo (Bacardi Limon)
- šiek tiek mineralinio vandens (gazuotas)
- 0.5 vieneto žaliųjų citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papuošimui :
Laimo skiltelė
Vyšnia
Į taurę dedame 5 šaukštelius cukraus, pjaustytą laimą - juos sutriname.
Dedame mėtą ir dar kelias sekundes triname. Pridedeme smulkinto ledo ir
pilame romą. Viska išmaišome šaukštu, dadedame smulkaus ledo ir
užpilame gazuotu vandeniu. Puošiame laimu bei vyšnia persmegtus mediniu
smeigtuku. Dedame storą šiaudelį.
INGREDIENTAI:
- 5 arbatiniai šaukšteliai cukraus (birus rudasis)
- 40 mililitrų romo (Bacardi blanca)
- 40 mililitrų romo (Bacardi Limon)
- šiek tiek mineralinio vandens (gazuotas)
- 0.5 vieneto žaliųjų citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papuošimui :
Laimo skiltelė
Vyšnia
Į taurę dedame 5 šaukštelius cukraus, pjaustytą laimą - juos sutriname.
Dedame mėtą ir dar kelias sekundes triname. Pridedeme smulkinto ledo ir
pilame romą. Viska išmaišome šaukštu, dadedame smulkaus ledo ir
užpilame gazuotu vandeniu. Puošiame laimu bei vyšnia persmegtus mediniu
smeigtuku. Dedame storą šiaudelį.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą