REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4/5 stiklinės cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pertepimui:
    1. Grietinės, indelis (450 ml)
    2. Cukraus (pagal skonį)
    3. Citrinos
    4. Kakavos (du šaukštai)
    5. Rududu
    6. Apelsino, grakinių riešutų
    7. Svarainių sirupo

    Biskvitą kepame taip:
    Kiaušinius išplakame su cukrumi; į miltus įberiame vanilinio cukraus ir kepimo miltelių, tada miltus suberiame atsargiai į išplaktų kiaušinių masę. Viską atsargiai su šaukštu sumaišome (neplakame!). Šią masę kepti apie 30 min. Iškeptą biskvitą atvėsinti ir perpjauti į dvi dalis. Jeigu norite aukštesnio tortuko - iš tų pačių produktų iškepkite antrą biskvitą, tik bridėkite kakavos, tada tortas bus dviejų spalvų :)

    Pertepimas:
    Svarainių sirupo įpilkite į virintą vandenį ir sulaistykite perpjautus biskvitus. Grietinę išplakite su cukrumi, įdėkite kakavos, citrinos žievelių, įspauskite citrinos sulčių. Reguliuokite kiekius pagal skonį.
    Ant biskvito uždėkite supjaustyto apelsino, graikinių riešutų, viską užpilkite išplakta grietine (jos pasilikite užliejimui ant viršaus). Uždėkite antrąjį sluoksnį, ant jo viršaus užtepkite rududu ir užpilkite likusia grietine. Pagaminto torto nedėkite iš karto į šaldytuvą, dėkite po kokios valandos.
    Puošiame kas kaip norime :) Labai skanu su šokoladiniu glajumi! Skanaus!

Autorius: Milda

INGREDIENTAI:

  • 4/5 stiklinės cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pertepimui:
    1. Grietinės, indelis (450 ml)
    2. Cukraus (pagal skonį)
    3. Citrinos
    4. Kakavos (du šaukštai)
    5. Rududu
    6. Apelsino, grakinių riešutų
    7. Svarainių sirupo

    Biskvitą kepame taip:
    Kiaušinius išplakame su cukrumi; į miltus įberiame vanilinio cukraus ir kepimo miltelių, tada miltus suberiame atsargiai į išplaktų kiaušinių masę. Viską atsargiai su šaukštu sumaišome (neplakame!). Šią masę kepti apie 30 min. Iškeptą biskvitą atvėsinti ir perpjauti į dvi dalis. Jeigu norite aukštesnio tortuko - iš tų pačių produktų iškepkite antrą biskvitą, tik bridėkite kakavos, tada tortas bus dviejų spalvų :)

    Pertepimas:
    Svarainių sirupo įpilkite į virintą vandenį ir sulaistykite perpjautus biskvitus. Grietinę išplakite su cukrumi, įdėkite kakavos, citrinos žievelių, įspauskite citrinos sulčių. Reguliuokite kiekius pagal skonį.
    Ant biskvito uždėkite supjaustyto apelsino, graikinių riešutų, viską užpilkite išplakta grietine (jos pasilikite užliejimui ant viršaus). Uždėkite antrąjį sluoksnį, ant jo viršaus užtepkite rududu ir užpilkite likusia grietine. Pagaminto torto nedėkite iš karto į šaldytuvą, dėkite po kokios valandos.
    Puošiame kas kaip norime :) Labai skanu su šokoladiniu glajumi! Skanaus!

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų