Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 250 gramų veršienos (virtas liežuvis)
- 1 valgomasis šaukštas majonezo (liesas)
- 1 vienetas marinuotų agurkų
- 1 stiklinė perlinių kruopų
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Liežuvį supjaustom smulkiais kubeliais, sumaišom su perlinėm kruopom. Dedam smulkiai supjaustytą agurkėlį, grietinę, majonezą. Pagardiname prieskoniais, jei reik dar beriam druskos ir viską išmaišom. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 250 gramų veršienos (virtas liežuvis)
- 1 valgomasis šaukštas majonezo (liesas)
- 1 vienetas marinuotų agurkų
- 1 stiklinė perlinių kruopų
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Liežuvį supjaustom smulkiais kubeliais, sumaišom su perlinėm kruopom. Dedam smulkiai supjaustytą agurkėlį, grietinę, majonezą. Pagardiname prieskoniais, jei reik dar beriam druskos ir viską išmaišom. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą