REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų veršienos (virtas liežuvis)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo (liesas)
  • 1 vienetas marinuotų agurkų
  • 1 stiklinė perlinių kruopų
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Liežuvį supjaustom smulkiais kubeliais, sumaišom su perlinėm kruopom. Dedam smulkiai supjaustytą agurkėlį, grietinę, majonezą. Pagardiname prieskoniais, jei reik dar beriam druskos ir viską išmaišom. Skanaus.

Autorius: Sandrius

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų veršienos (virtas liežuvis)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo (liesas)
  • 1 vienetas marinuotų agurkų
  • 1 stiklinė perlinių kruopų
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Liežuvį supjaustom smulkiais kubeliais, sumaišom su perlinėm kruopom. Dedam smulkiai supjaustytą agurkėlį, grietinę, majonezą. Pagardiname prieskoniais, jei reik dar beriam druskos ir viską išmaišom. Skanaus.

Autorius: Sandrius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų