Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 6 vienetai obuolių
- 4 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų grietinėlės
- 100 gramų sviesto
- 100 gramų grietinės
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nulupkite, išimkite sėklytes ir supjaustykite mažais gabaliukais. Juos suberkite į kepimo skardą, ištepta aliejumi ir pabarstyta džiūvėsiais. Po to gerai išsukite kiaušinius su cukrumi, grietine, grietinėle, sviestu ir vaniliniu cukrumi. Miltus išsijokite ir sumaišykite su kepimo milteliais, į juos supilkite išsuktą masę, gerai išmaišykite ir supilkite ant supjaustytų obuolių. Kepkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 35 min.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 6 vienetai obuolių
- 4 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų grietinėlės
- 100 gramų sviesto
- 100 gramų grietinės
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nulupkite, išimkite sėklytes ir supjaustykite mažais gabaliukais. Juos suberkite į kepimo skardą, ištepta aliejumi ir pabarstyta džiūvėsiais. Po to gerai išsukite kiaušinius su cukrumi, grietine, grietinėle, sviestu ir vaniliniu cukrumi. Miltus išsijokite ir sumaišykite su kepimo milteliais, į juos supilkite išsuktą masę, gerai išmaišykite ir supilkite ant supjaustytų obuolių. Kepkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 35 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą