REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus pudros
  • 1 arbatinis šaukštelis migdolų (ekstraktas)
  • 1 stiklinė migdolų (kapoti)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 stiklinė sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išsukame sviestą su cukraus pudra.
    Sumaišome migdolų ekstraktą, druską, miltus, kepimo miltelius ir riešutus.
    Viską sumaišome su sviestu ir suformuojame pusmėnulio formos sausainius.
    Suformuotus sausainius paliekame 30 min. šaltai.
    Tuomet kepame apie 12-15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptus apibarstome cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Karolina

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus pudros
  • 1 arbatinis šaukštelis migdolų (ekstraktas)
  • 1 stiklinė migdolų (kapoti)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 stiklinė sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išsukame sviestą su cukraus pudra.
    Sumaišome migdolų ekstraktą, druską, miltus, kepimo miltelius ir riešutus.
    Viską sumaišome su sviestu ir suformuojame pusmėnulio formos sausainius.
    Suformuotus sausainius paliekame 30 min. šaltai.
    Tuomet kepame apie 12-15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptus apibarstome cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Karolina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų