Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus pudros
- 1 arbatinis šaukštelis migdolų (ekstraktas)
- 1 stiklinė migdolų (kapoti)
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 stiklinė sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išsukame sviestą su cukraus pudra.
Sumaišome migdolų ekstraktą, druską, miltus, kepimo miltelius ir riešutus.
Viską sumaišome su sviestu ir suformuojame pusmėnulio formos sausainius.
Suformuotus sausainius paliekame 30 min. šaltai.
Tuomet kepame apie 12-15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus apibarstome cukraus pudra.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus pudros
- 1 arbatinis šaukštelis migdolų (ekstraktas)
- 1 stiklinė migdolų (kapoti)
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 stiklinė sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išsukame sviestą su cukraus pudra.
Sumaišome migdolų ekstraktą, druską, miltus, kepimo miltelius ir riešutus.
Viską sumaišome su sviestu ir suformuojame pusmėnulio formos sausainius.
Suformuotus sausainius paliekame 30 min. šaltai.
Tuomet kepame apie 12-15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus apibarstome cukraus pudra.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą