Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- 4 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 10 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pieną atskiesti 1/3 stiklinės šilto vandens,jame išleisti mieles, sudėti nuo baltymų atskirtus trynius, įberti cukraus, druskos ir išmaišyti. Nuolat maišant, kad nesusidarytų gumuliukų, po truputį suberti miltus. Sudėti standžiai išplaktus baltymus, atsargiai išmaišyti ir palikti 1 val ,kad tešla pakiltų. Lietinius kepti šiek tiek aliejumi išteptoje keptuvėje.
Galite blynelius valgyti su braškių ar kokia kita uogiene ir grietine.
Skanaus :)
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- 4 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 10 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pieną atskiesti 1/3 stiklinės šilto vandens,jame išleisti mieles, sudėti nuo baltymų atskirtus trynius, įberti cukraus, druskos ir išmaišyti. Nuolat maišant, kad nesusidarytų gumuliukų, po truputį suberti miltus. Sudėti standžiai išplaktus baltymus, atsargiai išmaišyti ir palikti 1 val ,kad tešla pakiltų. Lietinius kepti šiek tiek aliejumi išteptoje keptuvėje.
Galite blynelius valgyti su braškių ar kokia kita uogiene ir grietine.
Skanaus :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą