Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cinamono
- 5 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 stiklinės migdolų (malti)
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 400 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 50 gramų sviesto
- 20 gramų mielių
- šiek tiek uogienės (pagardinimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mieles ištrinu su cukrumi, kad pasidarytų skysta tyrelė.
Pašildytą pieną sumaišau su išplaktais kiaušiniais, tirpintu sviestu ir ištirpintomis mielėmis.
Į gautą masę įsijoju miltus, sumaišytus su maltais migdolais, druska ir cinamonu.
Viską gerai išmaišau. Palieku valandai pakilti.
Pakilusią tešlą dar kartą išmaišau ir jau kepu blynus.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cinamono
- 5 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 stiklinės migdolų (malti)
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 400 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 50 gramų sviesto
- 20 gramų mielių
- šiek tiek uogienės (pagardinimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mieles ištrinu su cukrumi, kad pasidarytų skysta tyrelė.
Pašildytą pieną sumaišau su išplaktais kiaušiniais, tirpintu sviestu ir ištirpintomis mielėmis.
Į gautą masę įsijoju miltus, sumaišytus su maltais migdolais, druska ir cinamonu.
Viską gerai išmaišau. Palieku valandai pakilti.
Pakilusią tešlą dar kartą išmaišau ir jau kepu blynus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą