REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cinamono
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 stiklinės migdolų (malti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 400 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 50 gramų sviesto
  • 20 gramų mielių
  • šiek tiek uogienės (pagardinimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mieles ištrinu su cukrumi, kad pasidarytų skysta tyrelė.
    Pašildytą pieną sumaišau su išplaktais kiaušiniais, tirpintu sviestu ir ištirpintomis mielėmis.

    Į gautą masę įsijoju miltus, sumaišytus su maltais migdolais, druska ir cinamonu.

    Viską gerai išmaišau. Palieku valandai pakilti.

    Pakilusią tešlą dar kartą išmaišau ir jau kepu blynus.

Autorius: Miglušhkė

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cinamono
  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 stiklinės migdolų (malti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 400 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 50 gramų sviesto
  • 20 gramų mielių
  • šiek tiek uogienės (pagardinimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mieles ištrinu su cukrumi, kad pasidarytų skysta tyrelė.
    Pašildytą pieną sumaišau su išplaktais kiaušiniais, tirpintu sviestu ir ištirpintomis mielėmis.

    Į gautą masę įsijoju miltus, sumaišytus su maltais migdolais, druska ir cinamonu.

    Viską gerai išmaišau. Palieku valandai pakilti.

    Pakilusią tešlą dar kartą išmaišau ir jau kepu blynus.

Autorius: Miglušhkė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų