REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Įdarui:
  • 200 gramų varškės
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • Tešlai:
  • 500 gramų miltai
  • 200 mililitrų pieno
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 5 gramai sausų mielių
  • Kepimui:
  • 300 mililitrų aliejaus
  • Papuošimui:
  • 100 gramų cukraus pudros

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • Įdarui:
  • 200 gramų varškės
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • Tešlai:
  • 500 gramų miltai
  • 200 mililitrų pieno
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 5 gramai sausų mielių
  • Kepimui:
  • 300 mililitrų aliejaus
  • Papuošimui:
  • 100 gramų cukraus pudros

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gaminame įdarą: varškę ištrinu su medumi ir pastatau į šaldytuvą 1 valandai.
  2. Į dubenį beriu miltus, sumaišytus su mielėmis ir cukrumi. Pilu pieną, šiltą sviestą, kiaušinį ir minkau tešlą. Miltų gali būti truputį mažiau, svarbu, kad tešla būtų tinkama minkyti.
  3. Formuoju spurgas, į vidų dedu po šaukštelį varškės įdaro ir palieku 1 valandai, kad pakiltų.
  4. Verdu aliejuje, iki pagelsta.
  5. Gausiai barstau cukraus pudra. Skanaus :)

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų