INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai svogūnų
- 200 gramų majonezo
- 250 mililitrų grietinėlės
- 300 gramų sūris
- 800 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- 500 gramų grybų
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nugarinę supjaustyti plonais griežineliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, česnakus smulkiai supjaustyti. Sūrį sutarkuoti smulkiai.
Ant popieriumi išklotos skardos dėti nugarinę, ją aptepti majonezu, sudėti česnakus bei svogūną.
Kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių. Tada pabarstyti sūrio ir kepti dar 10 minučių.
Grybus supjaustyti stambiai, apkepti svieste, pagardinti druska, pipirais, supilti grietinėlę ir troškinti 10 minučių bei patiekti su kepsniais.
Skanaus.
Autorius: Kristina
REKLAMA