• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti ir grūdeliais)
  • 6 vienetai laurų lapų
  • 2 vienetai morkų
  • 4 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas menkių (filė)
  • 150 mililitrų acto
  • 300 mililitrų majonezo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į 3 litrus vandens supilti actą, pipirų grūdelius, lauro lapus, druską ir 5 minutes pavirinti. Sudėti menkę, 10-15 minučių pavirti. Žuvį išimti, atvėsinti ir sutrinti šakute.
    Pasūdytame vandenyje išvirti ir atvėsinti nuskustas morkas. Morkas ir svogūnus sutarkuoti.
    Viską sumaišyti, įdėti majonezo, 2 šaukštus acto, garstyčias, pagal skonį juodųjų pipirų ir druskos, gerai išmaišyti.
    Palaikyti šaldytuve 24 valandas, valgoma su bandelėmis ar rageliais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų