Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai krakmolo (bulvių)
- 300 gramų špinatų
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 800 gramų menkių (filė)
- 100 gramų parmezano sūrio
- šiek tiek druskos
- 6 valgomieji šaukštai grietinės (18 proc.)
- 300 mililitrų sultinio (daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Špinatus nuplauti.
Žuvį pabarstyti druska, pipirais ir sudėti į riebalais išteptą formą, po to ją apdėlioti špinatų lapais.
Sultinį, krakmolą bei grietinę išmaišyti, pagardinti druska, pipirais, citrinų sultimis ir aplieti žuvį.
Apkepą dėti į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti apie 15 min.
Po 15 min. pabarstyti apkepo viršų tarkuotu parmezano sūriu, sumaišytu su miltais, ir kepti dar apie 7-10 min.
Patiekti šiltą.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai krakmolo (bulvių)
- 300 gramų špinatų
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 800 gramų menkių (filė)
- 100 gramų parmezano sūrio
- šiek tiek druskos
- 6 valgomieji šaukštai grietinės (18 proc.)
- 300 mililitrų sultinio (daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Špinatus nuplauti.
Žuvį pabarstyti druska, pipirais ir sudėti į riebalais išteptą formą, po to ją apdėlioti špinatų lapais.
Sultinį, krakmolą bei grietinę išmaišyti, pagardinti druska, pipirais, citrinų sultimis ir aplieti žuvį.
Apkepą dėti į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti apie 15 min.
Po 15 min. pabarstyti apkepo viršų tarkuotu parmezano sūriu, sumaišytu su miltais, ir kepti dar apie 7-10 min.
Patiekti šiltą.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą