REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 gabalai menkių (filė)
  • 5 vienetai apelsinų (griežinėliai)
  • 2 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
  • 1 arbatinis šaukštelis apelsinų (žievelė, tarkuota)
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek muskato
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 5 gabalai menkių (filė)
  • 5 vienetai apelsinų (griežinėliai)
  • 2 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
  • 1 arbatinis šaukštelis apelsinų (žievelė, tarkuota)
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek muskato
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplautą ir nusausintą filė sudėkite į 1 šaukštu išteptą keptuvę (arba kepimo formą). Ant kiekvieno žuvies gabalo uždėkite po apelsino griežinėlį, aplaistykite likusiu aliejumi, sumaišytu su tarkuota apelsino žievele ir apelsinų sultimis, druska bei pipirais. Apibarstykite muskatu ir apie 20 min. kepkite iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų