REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1/3 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 0.5 stiklinės ryžių
  • 0.5 stiklinės pieno (kokosų)
  • 0.5 litro vandens (šiltas)
  • 1/5 stiklinės grietinėlės
  • 1/3 stiklinės romo
  • 150 mililitrų kondensuoto pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užpilame ryžius šiltu vandeniu ir paliekame bent 30 min.
    Ryžius nukošiame (vandens neišpilkite) ir kartu su cinamonu sutriname.
    Gautą ryžių pastą supilame atgal į tą patį vandenį ir palaikome apie 2 val., kol vanduo pabąla.
    Tuomet perkošiame ryžius ir gautą ryžių pieną sumaišome su kokosų pienu, grietinėle, kondensuotu pienu, vaniliniu cukrumi bei romu.
    Gautą mišinį atšaldome.
    Patiekiame šaltą su ledukais ir pabarstytą cinamonu.
    Skanaus.

Autorius: Eimantė

INGREDIENTAI:

  • 1/3 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 0.5 stiklinės ryžių
  • 0.5 stiklinės pieno (kokosų)
  • 0.5 litro vandens (šiltas)
  • 1/5 stiklinės grietinėlės
  • 1/3 stiklinės romo
  • 150 mililitrų kondensuoto pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užpilame ryžius šiltu vandeniu ir paliekame bent 30 min.
    Ryžius nukošiame (vandens neišpilkite) ir kartu su cinamonu sutriname.
    Gautą ryžių pastą supilame atgal į tą patį vandenį ir palaikome apie 2 val., kol vanduo pabąla.
    Tuomet perkošiame ryžius ir gautą ryžių pieną sumaišome su kokosų pienu, grietinėle, kondensuotu pienu, vaniliniu cukrumi bei romu.
    Gautą mišinį atšaldome.
    Patiekiame šaltą su ledukais ir pabarstytą cinamonu.
    Skanaus.

Autorius: Eimantė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų