Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 60 gramų margarino (arba sviestas)
- 60 gramų medaus
- 1 vienetas kiaušinių
- 400 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek prieskonių (meduoliams)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Puode ištirpinti margariną, medų, cukrų ir prieskonius. Atvėsinti, pilti plaktą kiaušinį. Tada berti miltus, kepimo miltelius.Tešlą išminkyti ir palaikyti šaldytuve. Išėmus kočioti ir su formelėmis gaminti meduoliukus. Ir ant stalo ir ant eglutės :) Jeigu ruošiat ant eglutės, prieš kepimą su smaigtuku išbadykit skylutes :) Nuo eglutės meduoliukus vaikams valgyti visada skaniau. Taip pat galima dekoruoti ir puošti juos.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 60 gramų margarino (arba sviestas)
- 60 gramų medaus
- 1 vienetas kiaušinių
- 400 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek prieskonių (meduoliams)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Puode ištirpinti margariną, medų, cukrų ir prieskonius. Atvėsinti, pilti plaktą kiaušinį. Tada berti miltus, kepimo miltelius.Tešlą išminkyti ir palaikyti šaldytuve. Išėmus kočioti ir su formelėmis gaminti meduoliukus. Ir ant stalo ir ant eglutės :) Jeigu ruošiat ant eglutės, prieš kepimą su smaigtuku išbadykit skylutes :) Nuo eglutės meduoliukus vaikams valgyti visada skaniau. Taip pat galima dekoruoti ir puošti juos.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą