Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 300 gramų sausainių (pvz., Gaidelis)
- 100 gramų sviesto
- šiek tiek riešutų (Jūsų mėgstami (papuošimui))
- 3/5 stiklinės kondensuoto pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausainius sumalame arba sugrūdžiame.
Dideliame dubenyje sumaišome kondensuotą pieną, sviestą ir 1,5 šaukšto kakavos.
Maišome tol, kol gaunasi vientisa šokoladinė masė.
Supilame pasigamintą šokoladą ant sausainių trupinių ir gerai išmaišome iki vientisos masės.
Iš gautos masės suformuojame 8 cepelino formos tinginiukus ir apvoliojame likusioje kakavoje bei papuošiame riešutais.
Sudedame tinginiukus ant sviestinio popieriaus lapelių ir paliekame vėsioje vietoje, kad apstingtų.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 300 gramų sausainių (pvz., Gaidelis)
- 100 gramų sviesto
- šiek tiek riešutų (Jūsų mėgstami (papuošimui))
- 3/5 stiklinės kondensuoto pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausainius sumalame arba sugrūdžiame.
Dideliame dubenyje sumaišome kondensuotą pieną, sviestą ir 1,5 šaukšto kakavos.
Maišome tol, kol gaunasi vientisa šokoladinė masė.
Supilame pasigamintą šokoladą ant sausainių trupinių ir gerai išmaišome iki vientisos masės.
Iš gautos masės suformuojame 8 cepelino formos tinginiukus ir apvoliojame likusioje kakavoje bei papuošiame riešutais.
Sudedame tinginiukus ant sviestinio popieriaus lapelių ir paliekame vėsioje vietoje, kad apstingtų.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą