Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 50 gramų cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 2 kilogramai paprikų
- 50 gramų acto
- 1 litras vandens
- 30 gramų druskos
- 100 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paprikas supjaustome kvadratėliais. Aliejų įkaitinam iki 80 laipsnių temperatūros ir išpilstom į paruoštus stiklainiukus. Taip pat sudedam prieskonius. Iš likusių ingredientų išverdam marinatą, paprikas porą minučių jame paverdam, po to išgriebę sudedam į stiklainiukus su aliejumi, užvirusį marinatą pilam ant paprikų ir sandariai uždarom.
INGREDIENTAI:
- 50 gramų cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 2 kilogramai paprikų
- 50 gramų acto
- 1 litras vandens
- 30 gramų druskos
- 100 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paprikas supjaustome kvadratėliais. Aliejų įkaitinam iki 80 laipsnių temperatūros ir išpilstom į paruoštus stiklainiukus. Taip pat sudedam prieskonius. Iš likusių ingredientų išverdam marinatą, paprikas porą minučių jame paverdam, po to išgriebę sudedam į stiklainiukus su aliejumi, užvirusį marinatą pilam ant paprikų ir sandariai uždarom.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą