Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 5 vienetai juodųjų pipirų
- 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 1 stiklinė acto
- 1.5 litro vandens
- 1 valgomasis šaukštas druskos
- 2 kilogramai burokėlių
- 5 vienetai kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į verdantį vandenį sudėkite prieskonius (išskyrus actą), pavirkite kelias minutes.
Supilkite actą.
Marinatas paruoštas.
Išvirkite burokėlius vandenyje, nulupkite nuo jų odeles.
Pjaustytus ar nepjaustytus sudėkite į stiklainius, užpilkite marinatu, uždėkite dangtelius (bet neužsukite).
Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą ir taip pakaitinkite 15 minučių.
Tuomet užsukite dangtelius, apverskite, leiskite ataušti.
Laikykite šaltai.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 5 vienetai juodųjų pipirų
- 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 1 stiklinė acto
- 1.5 litro vandens
- 1 valgomasis šaukštas druskos
- 2 kilogramai burokėlių
- 5 vienetai kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į verdantį vandenį sudėkite prieskonius (išskyrus actą), pavirkite kelias minutes.
Supilkite actą.
Marinatas paruoštas.
Išvirkite burokėlius vandenyje, nulupkite nuo jų odeles.
Pjaustytus ar nepjaustytus sudėkite į stiklainius, užpilkite marinatu, uždėkite dangtelius (bet neužsukite).
Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą ir taip pakaitinkite 15 minučių.
Tuomet užsukite dangtelius, apverskite, leiskite ataušti.
Laikykite šaltai.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą