REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek agurkų
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek česnakų
- 4 vienetai gvazdikėlių
- šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 0.5 stiklinės acto
- 1 litras vandens
- 1 valgomasis šaukštas druskos (su kaupu)
- 4 vienetai kvapiųjų pipirų (žirneliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurkus nuplaukite, sudėkite į stiklainius.
Užpilkite iš likusių ingredientų išvirtu, neverdančiu marinatu.
Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir kaitinkite. 1 litro stiklainius 10 min, didesnius - 15 min.
Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite atvėsti.
Atvėsus laikykite šaltai.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek agurkų
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek česnakų
- 4 vienetai gvazdikėlių
- šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 0.5 stiklinės acto
- 1 litras vandens
- 1 valgomasis šaukštas druskos (su kaupu)
- 4 vienetai kvapiųjų pipirų (žirneliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurkus nuplaukite, sudėkite į stiklainius.
Užpilkite iš likusių ingredientų išvirtu, neverdančiu marinatu.
Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir kaitinkite. 1 litro stiklainius 10 min, didesnius - 15 min.
Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite atvėsti.
Atvėsus laikykite šaltai.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą