• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek agurkų
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek česnakų
  • 4 vienetai gvazdikėlių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
  • šiek tiek krapų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 0.5 stiklinės acto
  • 1 litras vandens
  • 1 valgomasis šaukštas druskos (su kaupu)
  • 4 vienetai kvapiųjų pipirų (žirneliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurkus nuplaukite, sudėkite į stiklainius.
    Užpilkite iš likusių ingredientų išvirtu, neverdančiu marinatu.
    Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir kaitinkite. 1 litro stiklainius 10 min, didesnius - 15 min.
    Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite atvėsti.
    Atvėsus laikykite šaltai.
    Skanaus.

Autorius: Audronė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek agurkų
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek česnakų
  • 4 vienetai gvazdikėlių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
  • šiek tiek krapų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 0.5 stiklinės acto
  • 1 litras vandens
  • 1 valgomasis šaukštas druskos (su kaupu)
  • 4 vienetai kvapiųjų pipirų (žirneliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurkus nuplaukite, sudėkite į stiklainius.
    Užpilkite iš likusių ingredientų išvirtu, neverdančiu marinatu.
    Stiklainius sustatykite į karšto vandens puodą, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir kaitinkite. 1 litro stiklainius 10 min, didesnius - 15 min.
    Po to stiklainius užsukite, apverskite ir leiskite atvėsti.
    Atvėsus laikykite šaltai.
    Skanaus.

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų