Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 1 valgomasis šaukštas kakavos
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 200 mililitrų kefyro
- 1 stiklinė manų kruopų (1 stiklinė 200 ml)
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 100 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakiau kiaušinius su kefyru, tirpintu sviestu ir cukrumi (baltuoju ir vaniliniu).
Sodą nugesinau su citrinos sultimis ir įmaišiau į tešlą.
Miltus sumaišiau su kakava ir taip pat įmaišiau į tešlą. Galiausiai įmaišiau manų kruopas.
Tešlą supyliau į kepimo indą.
Pašoviau į 175° C laipsnių orkaitę 45 minutėms.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 1 valgomasis šaukštas kakavos
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 200 mililitrų kefyro
- 1 stiklinė manų kruopų (1 stiklinė 200 ml)
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 100 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakiau kiaušinius su kefyru, tirpintu sviestu ir cukrumi (baltuoju ir vaniliniu).
Sodą nugesinau su citrinos sultimis ir įmaišiau į tešlą.
Miltus sumaišiau su kakava ir taip pat įmaišiau į tešlą. Galiausiai įmaišiau manų kruopas.
Tešlą supyliau į kepimo indą.
Pašoviau į 175° C laipsnių orkaitę 45 minutėms.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą