Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinta su citrinos rūgštimi)
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 200 gramų grietinės (arba kefyras)
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus produktus sudedame į dubenį: kiaušinį, cukrų, miltus (dedame tiek, kad išsiminkytų tešla), aliejų, sodą, grietinę. Viską išminkome. Ant stalo beriame miltų ir iškočiojame tešlą.
Supjaustome norimo dydžio rombais. Tuose rombuose įpjauname peiliu ir kraštus perkišame per skylutę.
Žagarėlius dedame į įkaitintą aliejų, kad juos apsemtų, ir kepame, kol gražiai pagels iš abiejų pusiu. Išimtus iš aliejaus pabarstome cukraus pudra.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinta su citrinos rūgštimi)
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 200 gramų grietinės (arba kefyras)
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus produktus sudedame į dubenį: kiaušinį, cukrų, miltus (dedame tiek, kad išsiminkytų tešla), aliejų, sodą, grietinę. Viską išminkome. Ant stalo beriame miltų ir iškočiojame tešlą.
Supjaustome norimo dydžio rombais. Tuose rombuose įpjauname peiliu ir kraštus perkišame per skylutę.
Žagarėlius dedame į įkaitintą aliejų, kad juos apsemtų, ir kepame, kol gražiai pagels iš abiejų pusiu. Išimtus iš aliejaus pabarstome cukraus pudra.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą