• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 2 vienetai obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (300-400)
  • 150 mililitrų pieno
  • šiek tiek aliejaus (4-6)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošiama tešla, panaši į lietinių blynų tik gerokai tirštesnė (maždaug grietinės tirštumo).

    Nulupę obuolių odeles, supjaustome juos skiltelėmis bei sumaišome su tešla. Įberiame šiek tiek cukraus.

    Kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol blyneliai įgauna auksinį atspalvį.

Autorius: Giedrius

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 2 vienetai obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų (300-400)
  • 150 mililitrų pieno
  • šiek tiek aliejaus (4-6)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošiama tešla, panaši į lietinių blynų tik gerokai tirštesnė (maždaug grietinės tirštumo).

    Nulupę obuolių odeles, supjaustome juos skiltelėmis bei sumaišome su tešla. Įberiame šiek tiek cukraus.

    Kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol blyneliai įgauna auksinį atspalvį.

Autorius: Giedrius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų