• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai paprikų
  • 5 vienetai pomidorų pastos
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 kilogramas makaronų
  • 100 mililitrų grietinėlės
  • 300 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
  • 1 sauja svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje ir nusunkę vandenį palikite nusivarvėti.
    Kiaulienos faršą sumaišykite su susmulkintu svogūnu, išspaustu česnaku, kubeliais supjaustytais pomidorais ir paprikomis.
    Į aliejumi išteptą kepimo formą sudėkite makaronus ir užpilkite juos 1 kiaušinio, 50 ml grietinėlės ir prieskonių plakiniu.
    Ant viršaus sudėkite faršo ir daržovių masę, kurią taip pat užpilkite likusio kiaušinio, 50 ml grietinėlės ir prieskonių plakiniu.
    Apkepo viršų apibarstykite tarkuotu sūriu ir smulkintais svogūnų laiškais.
    Kepkite apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus!

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai paprikų
  • 5 vienetai pomidorų pastos
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 kilogramas makaronų
  • 100 mililitrų grietinėlės
  • 300 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
  • 1 sauja svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje ir nusunkę vandenį palikite nusivarvėti.
    Kiaulienos faršą sumaišykite su susmulkintu svogūnu, išspaustu česnaku, kubeliais supjaustytais pomidorais ir paprikomis.
    Į aliejumi išteptą kepimo formą sudėkite makaronus ir užpilkite juos 1 kiaušinio, 50 ml grietinėlės ir prieskonių plakiniu.
    Ant viršaus sudėkite faršo ir daržovių masę, kurią taip pat užpilkite likusio kiaušinio, 50 ml grietinėlės ir prieskonių plakiniu.
    Apkepo viršų apibarstykite tarkuotu sūriu ir smulkintais svogūnų laiškais.
    Kepkite apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus!

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų