Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bazilikų (lapeliai)
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kmynų
- 1 vienetas svogūnų
- 30 gramų kiaulės lašinių
- 200 gramų makaronų
- 200 gramų voveraičių
- šiek tiek pieno (Rokiškio)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Makaronus išvirti. Laišinukus supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pakepinti ant sviesto, sudėti smulkiai pjaustytus svogūnus, pakepti. Po to sudėti 10 min. virtas voveraites ir leisti pakepti 5 min. Tada padruskinti ir pabarstyti pipirais, pagardinti 1 a.š. kmynais ir čiobreliais. Kai makaronai išverda, juos supilti į keptuvę kartu su grybais ir pakepti apie 2 min. Makaronus su grybais patiekti lėkštėje ir būtinai pagardinti šviežio baziliko lapeliais bei tarkuotu sūriu.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bazilikų (lapeliai)
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kmynų
- 1 vienetas svogūnų
- 30 gramų kiaulės lašinių
- 200 gramų makaronų
- 200 gramų voveraičių
- šiek tiek pieno (Rokiškio)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Makaronus išvirti. Laišinukus supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pakepinti ant sviesto, sudėti smulkiai pjaustytus svogūnus, pakepti. Po to sudėti 10 min. virtas voveraites ir leisti pakepti 5 min. Tada padruskinti ir pabarstyti pipirais, pagardinti 1 a.š. kmynais ir čiobreliais. Kai makaronai išverda, juos supilti į keptuvę kartu su grybais ir pakepti apie 2 min. Makaronus su grybais patiekti lėkštėje ir būtinai pagardinti šviežio baziliko lapeliais bei tarkuotu sūriu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą