Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- 3 vienetai dešrelių
- 100 gramų makaronų
- 200 gramų grietinėlės (arba Philadelfijos sūris)
- 50 gramų pieno
- 3 vienetai ridikėlių
- 2 valgomieji šaukštai svogūnų laiškų (smilkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Makaronus pradėti virti. Įkaitinti keptuvę įpylus šiek tiek aliejau. Įdėti supjaustytas dešrele ir pakepinti tik 1 min. Tada įpilti maždaug mažiau nei pusę stiklinės vandens, sumažinti ugnį pamaišyti ir tada įdėti ridikėlius. Pakepti 1 min. Įdėti svogūnų laiškus ir petražoles. Pamaišyti ir galima dėti Philadelfija sūrį, gerai viską išmaišyti ir kepti dar kokias 3 min. Ant jau išvirtų makaronų uždėti keptą mišinį ir apibarstyti sūrių, jei norite.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- 3 vienetai dešrelių
- 100 gramų makaronų
- 200 gramų grietinėlės (arba Philadelfijos sūris)
- 50 gramų pieno
- 3 vienetai ridikėlių
- 2 valgomieji šaukštai svogūnų laiškų (smilkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Makaronus pradėti virti. Įkaitinti keptuvę įpylus šiek tiek aliejau. Įdėti supjaustytas dešrele ir pakepinti tik 1 min. Tada įpilti maždaug mažiau nei pusę stiklinės vandens, sumažinti ugnį pamaišyti ir tada įdėti ridikėlius. Pakepti 1 min. Įdėti svogūnų laiškus ir petražoles. Pamaišyti ir galima dėti Philadelfija sūrį, gerai viską išmaišyti ir kepti dar kokias 3 min. Ant jau išvirtų makaronų uždėti keptą mišinį ir apibarstyti sūrių, jei norite.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą