INGREDIENTAI:
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai dešrelių
- 300 gramų makaronų
- 6 vienetai pievagrybių (vidutinio dydžio)
- 100 gramų sūris
- šiek tiek kečupo
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Makaronus sudedame į pasūdyta verdantį vandenį ir verdame apie 7 - 10 minučių.
Kol makaronai verda, į keptuvę sudedame sviestą, supjaustytą svogūną, pievagrybius ir dešreles. Kepiname ant mažos ugnies apie 10 minučių.
Išvirtus makaronus sudedame į keptuvę ir viską išmaišome. Tada užbarstome tarkuotą sūrį, krapus ir kepiname dar 5 minutes.
Skanaus!
Autorius: Žygimantas
REKLAMA