Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai silkių (filė)
- 4 valgomieji šaukštai acto (obuolių)
- 0.5 stiklinės vandens
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkę supjaustykite smulkiais gabaliukais, svogūną juostelėmis. Į vandenį įpilkit actą, sudėkit cukrų ir druską ir išmaišykite. Į silkinę sudėkit silkutę su svogūnu ir užpilkit užpilu. Išmaišykit. Valgykit su karštomis virtomis bulvėmis. Skanaus
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai silkių (filė)
- 4 valgomieji šaukštai acto (obuolių)
- 0.5 stiklinės vandens
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkę supjaustykite smulkiais gabaliukais, svogūną juostelėmis. Į vandenį įpilkit actą, sudėkit cukrų ir druską ir išmaišykite. Į silkinę sudėkit silkutę su svogūnu ir užpilkit užpilu. Išmaišykit. Valgykit su karštomis virtomis bulvėmis. Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą