REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio acto
  • 4 valgomieji šaukštai vandens
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui reikės:
    400 gramų varškės
    3 kiaušinių
    50 g sviesto
    medaus ar cukraus pagal skonį
    žiupsnelio druskos

    Iš tešlai skirtų produktų užsiminkome ją, pasidaliname į dvi lygias dalis ir atsivėsiname.
    Įdarui varškę išsitriname su kiaušiniais, sviestu, medum ar cukrum.
    Tada tešlos lakštus plonai išsikočiojam, leidžiam truputi apdžiūti.Apdžiūvusius perlenkiam pusiau, krečiam įdaro masę ant kiekvieno lakšto ir sukraunam lakštus vieną ant kito. Skardą patepam aliejum ir reikia kepti ilgiau nei valandą vidutinio kaitrumo orkaitėje. Iškepusį reikia truputį apšlakstyti šiltu vandeniu.

Autorius: Lina

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio acto
  • 4 valgomieji šaukštai vandens
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui reikės:
    400 gramų varškės
    3 kiaušinių
    50 g sviesto
    medaus ar cukraus pagal skonį
    žiupsnelio druskos

    Iš tešlai skirtų produktų užsiminkome ją, pasidaliname į dvi lygias dalis ir atsivėsiname.
    Įdarui varškę išsitriname su kiaušiniais, sviestu, medum ar cukrum.
    Tada tešlos lakštus plonai išsikočiojam, leidžiam truputi apdžiūti.Apdžiūvusius perlenkiam pusiau, krečiam įdaro masę ant kiekvieno lakšto ir sukraunam lakštus vieną ant kito. Skardą patepam aliejum ir reikia kepti ilgiau nei valandą vidutinio kaitrumo orkaitėje. Iškepusį reikia truputį apšlakstyti šiltu vandeniu.

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų