Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 saujos rūgštynių
- 3 vienetai kiaušinių
- 4/5 stiklinės kvietinių miltų
- 1.5 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš kiaušinių, pieno, miltų bei druskos užmaišome blynų tešlą.
Kepame paprastus lietinius blynus.
Rūgštynes nuplauname, apipjaustome kietus kotelius.
Taip paruoštas rūgštynes (be jokių priedų) tiesiog po tris, keturis lapelius įvyniojame į lietinį blyną.
Kiekvieną blyną apkepame keptuvėje su aliejumi.
Apkepame pakankamai karštai, nes kuo ilgiau paskrudinsime, tuo įdaras bus skanesnis.
Blynus patiekiame karštus, pabarstytus paprasčiausiu cukrumi (ne cukraus pudra, o paprastu rafinadu, kad valgant blynus, cukrus traškėtų tarp dantų).
Patikėkite - skanu beprotiškai.
Atrodo, kad valgai blynelius su kažkokia egzotiška uogiene!
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 3 saujos rūgštynių
- 3 vienetai kiaušinių
- 4/5 stiklinės kvietinių miltų
- 1.5 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš kiaušinių, pieno, miltų bei druskos užmaišome blynų tešlą.
Kepame paprastus lietinius blynus.
Rūgštynes nuplauname, apipjaustome kietus kotelius.
Taip paruoštas rūgštynes (be jokių priedų) tiesiog po tris, keturis lapelius įvyniojame į lietinį blyną.
Kiekvieną blyną apkepame keptuvėje su aliejumi.
Apkepame pakankamai karštai, nes kuo ilgiau paskrudinsime, tuo įdaras bus skanesnis.
Blynus patiekiame karštus, pabarstytus paprasčiausiu cukrumi (ne cukraus pudra, o paprastu rafinadu, kad valgant blynus, cukrus traškėtų tarp dantų).
Patikėkite - skanu beprotiškai.
Atrodo, kad valgai blynelius su kažkokia egzotiška uogiene!
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą