REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas bananų
- 5 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 1/3 arbatinio šaukštelio sodos
- 400 gramų varškės
- 450 gramų braškių (konservuotos/šviežios)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- 8 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš 2 kiaušinių, pieno, miltų, sodos bei žiupsnelio druskos užmaišome tešlą blynams.
Gautą tešlą šaukštu pilame į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir iš baiejų pusių apkepame lietinius blynus.
Viename dubenyje sumaišome varškę, trintą nuluptą bananą, 4 šaukštus grietinės ir 3 šaukštus cukraus.
Ant kiekvieno blyno dedame po 1,5 šaukšto varškės įdaro, ant varškės išdėliojame nuplautas braškes (aš naudojau konservuotas iš kompoto) ir suvyniojame į ritinėlį.
Suvyniotus blynus dedame į lėkštes ir patiekiame su iš 4 šaukštų grietinės ir 2 šaukštų cukraus sumaišytu padažu.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas bananų
- 5 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 1/3 arbatinio šaukštelio sodos
- 400 gramų varškės
- 450 gramų braškių (konservuotos/šviežios)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- 8 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš 2 kiaušinių, pieno, miltų, sodos bei žiupsnelio druskos užmaišome tešlą blynams.
Gautą tešlą šaukštu pilame į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir iš baiejų pusių apkepame lietinius blynus.
Viename dubenyje sumaišome varškę, trintą nuluptą bananą, 4 šaukštus grietinės ir 3 šaukštus cukraus.
Ant kiekvieno blyno dedame po 1,5 šaukšto varškės įdaro, ant varškės išdėliojame nuplautas braškes (aš naudojau konservuotas iš kompoto) ir suvyniojame į ritinėlį.
Suvyniotus blynus dedame į lėkštes ir patiekiame su iš 4 šaukštų grietinės ir 2 šaukštų cukraus sumaišytu padažu.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą