Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto agurkų (ilgavaisis)
- 1 vienetas paprikų (raudonoji)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 4 stiklinės kininių kopūstų (smulkintas)
- 1/4 stiklinės sulčių (apelsinų, citrinų ir laimo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dideliame dubenyje sumaišyti kopūstą, šiaudeliais supjaustytą papriką (be sėklų) ir agurko pusgriežinėlius.
Viską apšlakstyti citrusinių vaisių sultimis bei alvuogių aliejumi ir išmaišius padėti 30 min. į šaldytuvą.
Po 30 min. patiekti.
Šioms salotoms, vietoj alyvuogių aliejaus, galima rinktis teriyaki padažą bei dar viską paskaninti mėgstamais prieskoniais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto agurkų (ilgavaisis)
- 1 vienetas paprikų (raudonoji)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 4 stiklinės kininių kopūstų (smulkintas)
- 1/4 stiklinės sulčių (apelsinų, citrinų ir laimo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dideliame dubenyje sumaišyti kopūstą, šiaudeliais supjaustytą papriką (be sėklų) ir agurko pusgriežinėlius.
Viską apšlakstyti citrusinių vaisių sultimis bei alvuogių aliejumi ir išmaišius padėti 30 min. į šaldytuvą.
Po 30 min. patiekti.
Šioms salotoms, vietoj alyvuogių aliejaus, galima rinktis teriyaki padažą bei dar viską paskaninti mėgstamais prieskoniais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą