Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų lašišų (faršas)
- 2 vienetai batono (riekelės)
- 2 valgomieji šaukštai jogurto (natūralus)
- 3 valgomieji šaukštai manų kruopų
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
- šiek tiek citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Troškinimui reiks:
150g grietinėlės
1 svogūno galvutė
šaukstas krapų
šaukštelis universalių prieskonių.
Į žuvies faršą įberti citrinpipirių ir žuvies prieskonių, įmušti 3 kiaušinius. Batono riekeles pamirkyti piene ir susmulkinus įdėti į faršą. Įdėti smulkiai supjaustytus svogūnus, jogurtą ir viską gerai išmaišyti. Tada įdėti manų krupas ir vėl gerai išmaišyti. Kotletus kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Iškeptus kotletukus troškinti puode užpylus grietinėle, smulkiai įpjausčius svogūną, įdėjus smulkiai pjaustytus krapus ir ibėrus šaukštelį universalių prieskonių. Valgyti su bulvėmis ir majonezo - ketčupo padažu.
SKANAUS!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų lašišų (faršas)
- 2 vienetai batono (riekelės)
- 2 valgomieji šaukštai jogurto (natūralus)
- 3 valgomieji šaukštai manų kruopų
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
- šiek tiek citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Troškinimui reiks:
150g grietinėlės
1 svogūno galvutė
šaukstas krapų
šaukštelis universalių prieskonių.
Į žuvies faršą įberti citrinpipirių ir žuvies prieskonių, įmušti 3 kiaušinius. Batono riekeles pamirkyti piene ir susmulkinus įdėti į faršą. Įdėti smulkiai supjaustytus svogūnus, jogurtą ir viską gerai išmaišyti. Tada įdėti manų krupas ir vėl gerai išmaišyti. Kotletus kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Iškeptus kotletukus troškinti puode užpylus grietinėle, smulkiai įpjausčius svogūną, įdėjus smulkiai pjaustytus krapus ir ibėrus šaukštelį universalių prieskonių. Valgyti su bulvėmis ir majonezo - ketčupo padažu.
SKANAUS!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą