Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai paprikų (3 spalvų)
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 500 gramų lašišų (rūkyta)
- šiek tiek druskos
- 500 gramų varškės sūrio (riebus)
- šiek tiek lavašo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visas daržoves susmulkinti. Sūrį sumalti, sudėti daržoves pasūdyti ir papipirinti, viską išmaišyti. Žuvį supjaustyti plonais griežinėliais ir sudėti ant lavašo taip, kad šalia esantis žuvies gabalėlis uždengtu kito gabalėlio kraštą. Įdarą sudėti ant žuvies ir susukti į ritinėlį, apsukti folija. Padėti į šaldytuvą, kad sustengtų. Po to išimti iš folijos ir supjaustyti 3 cm storio griežinėliais.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai paprikų (3 spalvų)
- šiek tiek svogūnų (laiškai)
- 500 gramų lašišų (rūkyta)
- šiek tiek druskos
- 500 gramų varškės sūrio (riebus)
- šiek tiek lavašo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visas daržoves susmulkinti. Sūrį sumalti, sudėti daržoves pasūdyti ir papipirinti, viską išmaišyti. Žuvį supjaustyti plonais griežinėliais ir sudėti ant lavašo taip, kad šalia esantis žuvies gabalėlis uždengtu kito gabalėlio kraštą. Įdarą sudėti ant žuvies ir susukti į ritinėlį, apsukti folija. Padėti į šaldytuvą, kad sustengtų. Po to išimti iš folijos ir supjaustyti 3 cm storio griežinėliais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą