REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (sultys)
  • 2 valgomieji šaukštai česnakų (smulkinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas salierų (stiebai)
  • 450 gramų lašišų (faršas)
  • 3/4 stiklinės džiūvesėlių (grūsti su žalumynais)
  • 1/4 stiklinės majonezo
  • 3/4 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite viename dubenyje lašišos faršą, majonezą citrinos sultis, džiūvėsėlius, vandenį, smulkintą salierą, petražoles, česnakus, druską bei pipirus.
    Jei matysite, kad masė per daug biri, galite įmaišyti apie 1,5 šaukšto krakmolo, kad masė geriau sukibtų.
    Įkaitinkite didelėje keptuvėje aliejų ir vartant kepkite jame suformuotus kotletus.
    Patiekite šiltus su Jūsų mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Natalija

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (sultys)
  • 2 valgomieji šaukštai česnakų (smulkinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas salierų (stiebai)
  • 450 gramų lašišų (faršas)
  • 3/4 stiklinės džiūvesėlių (grūsti su žalumynais)
  • 1/4 stiklinės majonezo
  • 3/4 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite viename dubenyje lašišos faršą, majonezą citrinos sultis, džiūvėsėlius, vandenį, smulkintą salierą, petražoles, česnakus, druską bei pipirus.
    Jei matysite, kad masė per daug biri, galite įmaišyti apie 1,5 šaukšto krakmolo, kad masė geriau sukibtų.
    Įkaitinkite didelėje keptuvėje aliejų ir vartant kepkite jame suformuotus kotletus.
    Patiekite šiltus su Jūsų mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Natalija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų