REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 750 gramų bulvių (virtos)
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 320 gramų špinatų (šaldyti/švieži)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 500 gramų lašišų (filė)
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašišos filė supjaustyti gabalėliais, apšlakstyti 2 v. š. citrinos sulčių ir pabarstyti druska.
    Ištirpinti keptuvėje 1 v. š. sviesto ir pakepinti jame susmulkintą svogūną bei špinatus. Pabarstyti druska.
    Virtas bulves nulupti, supjaustyti griežinėliais ir sudėti į sviestu pateptą kepimo indą.
    Ant viršaus sudėti su svogūnu pakepintus špinatus, lašišos gabalėlius ir apibarstyti citrinos žievele bei muskatu.
    Ištirpinti keptuvėje likusį sviestą, įmaišyti miltus, 1 v. š. citrinos sulčių, baltuosius pipirus, šiek tiek druskos ir galiausiai grietinėlę.
    Gautu padažu užpilti lašišą, bulves bei špinatus ir kepti apie 20-35 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Patiekti šiltą.
    Gero apetito!

Autorius: Natalija

INGREDIENTAI:

  • 750 gramų bulvių (virtos)
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 320 gramų špinatų (šaldyti/švieži)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 500 gramų lašišų (filė)
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašišos filė supjaustyti gabalėliais, apšlakstyti 2 v. š. citrinos sulčių ir pabarstyti druska.
    Ištirpinti keptuvėje 1 v. š. sviesto ir pakepinti jame susmulkintą svogūną bei špinatus. Pabarstyti druska.
    Virtas bulves nulupti, supjaustyti griežinėliais ir sudėti į sviestu pateptą kepimo indą.
    Ant viršaus sudėti su svogūnu pakepintus špinatus, lašišos gabalėlius ir apibarstyti citrinos žievele bei muskatu.
    Ištirpinti keptuvėje likusį sviestą, įmaišyti miltus, 1 v. š. citrinos sulčių, baltuosius pipirus, šiek tiek druskos ir galiausiai grietinėlę.
    Gautu padažu užpilti lašišą, bulves bei špinatus ir kepti apie 20-35 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Patiekti šiltą.
    Gero apetito!

Autorius: Natalija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų