Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 750 gramų bulvių (virtos)
- 1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas)
- 1 vienetas svogūnų
- 320 gramų špinatų (šaldyti/švieži)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 500 gramų lašišų (filė)
- 1 stiklinė grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai sviesto
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
- 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašišos filė supjaustyti gabalėliais, apšlakstyti 2 v. š. citrinos sulčių ir pabarstyti druska.
Ištirpinti keptuvėje 1 v. š. sviesto ir pakepinti jame susmulkintą svogūną bei špinatus. Pabarstyti druska.
Virtas bulves nulupti, supjaustyti griežinėliais ir sudėti į sviestu pateptą kepimo indą.
Ant viršaus sudėti su svogūnu pakepintus špinatus, lašišos gabalėlius ir apibarstyti citrinos žievele bei muskatu.
Ištirpinti keptuvėje likusį sviestą, įmaišyti miltus, 1 v. š. citrinos sulčių, baltuosius pipirus, šiek tiek druskos ir galiausiai grietinėlę.
Gautu padažu užpilti lašišą, bulves bei špinatus ir kepti apie 20-35 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekti šiltą.
Gero apetito!
INGREDIENTAI:
- 750 gramų bulvių (virtos)
- 1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas)
- 1 vienetas svogūnų
- 320 gramų špinatų (šaldyti/švieži)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 500 gramų lašišų (filė)
- 1 stiklinė grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai sviesto
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
- 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašišos filė supjaustyti gabalėliais, apšlakstyti 2 v. š. citrinos sulčių ir pabarstyti druska.
Ištirpinti keptuvėje 1 v. š. sviesto ir pakepinti jame susmulkintą svogūną bei špinatus. Pabarstyti druska.
Virtas bulves nulupti, supjaustyti griežinėliais ir sudėti į sviestu pateptą kepimo indą.
Ant viršaus sudėti su svogūnu pakepintus špinatus, lašišos gabalėlius ir apibarstyti citrinos žievele bei muskatu.
Ištirpinti keptuvėje likusį sviestą, įmaišyti miltus, 1 v. š. citrinos sulčių, baltuosius pipirus, šiek tiek druskos ir galiausiai grietinėlę.
Gautu padažu užpilti lašišą, bulves bei špinatus ir kepti apie 20-35 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekti šiltą.
Gero apetito!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą