Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
- 25 gramai cukraus pudros
- 75 gramai cukraus (trupiniams)
- 1 kilogramas kriaušių
- 180 gramų kvietinių miltų (trupiniams)
- 80 gramų sviesto (trupiniams)
- 80 gramų riešutų (trupiniams)
- 100 gramų baltojo šokolado (trupiniams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gerai išnokusias kriaušes supjaustome kubeliais ir sumaišome su cinamonu ir cukraus pudra. Kepimo formą ištepame aliejumi ir sudedame kriaušes.
Miltus sumaišome su cukrumi ir maltais riešutais (lazdyno, migdolų ar graikiniais). Į miltus suberiame sutarkuotą sviestą ir sutarkuotą šokoladą. Tešlą triname tarp pirštų, kol gauname trupinius. Trupinius suberiame ant kriaušių.
Kepame 180-190° C laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
- 25 gramai cukraus pudros
- 75 gramai cukraus (trupiniams)
- 1 kilogramas kriaušių
- 180 gramų kvietinių miltų (trupiniams)
- 80 gramų sviesto (trupiniams)
- 80 gramų riešutų (trupiniams)
- 100 gramų baltojo šokolado (trupiniams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gerai išnokusias kriaušes supjaustome kubeliais ir sumaišome su cinamonu ir cukraus pudra. Kepimo formą ištepame aliejumi ir sudedame kriaušes.
Miltus sumaišome su cukrumi ir maltais riešutais (lazdyno, migdolų ar graikiniais). Į miltus suberiame sutarkuotą sviestą ir sutarkuotą šokoladą. Tešlą triname tarp pirštų, kol gauname trupinius. Trupinius suberiame ant kriaušių.
Kepame 180-190° C laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą