REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 25 gramai mielių
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    Kelios kriaušės
    400 g varškės
    3 lašai citrinos esencijos
    1 kiaušinis
    1 šaukštas cukraus


    Užminkome minkštą mielinę tešlą ir pakildiname.

    Kepimo indą patepame aliejumi ir plonai išklojame tešlą, paliekame tešlos bortelius.

    Įdarui pertrintą varškę gerai išmaišome su cukrumi, citrinos esencija, kiaušiniu. Įdarą dedame ant tešlos, kriaušes supjaustome riekelėmis ir dedame ant varškės. Iš likusios tešlos galima padaryti pagražinimus ir uždėti ant tešlos, patepame kiaušinio plakiniu. (Galima apibarstyti cinamonu.)

    Dedame į įkaitintą iki 180 C orkaitę ir kepame 40 min.
    Skanaus

Autorius: Konstancija

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 25 gramai mielių
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    Kelios kriaušės
    400 g varškės
    3 lašai citrinos esencijos
    1 kiaušinis
    1 šaukštas cukraus


    Užminkome minkštą mielinę tešlą ir pakildiname.

    Kepimo indą patepame aliejumi ir plonai išklojame tešlą, paliekame tešlos bortelius.

    Įdarui pertrintą varškę gerai išmaišome su cukrumi, citrinos esencija, kiaušiniu. Įdarą dedame ant tešlos, kriaušes supjaustome riekelėmis ir dedame ant varškės. Iš likusios tešlos galima padaryti pagražinimus ir uždėti ant tešlos, patepame kiaušinio plakiniu. (Galima apibarstyti cinamonu.)

    Dedame į įkaitintą iki 180 C orkaitę ir kepame 40 min.
    Skanaus

Autorius: Konstancija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų