REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • šiek tiek kriaušių
  • šiek tiek vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus komponentus naudokite individualiai, priklausomai nuo to, kiek turite kriaušių. Cukraus naudokite tiek, kad kompotas būtų saldus pagal skonį. Kriaušes švariai nuplaukite, pašalinkite kotelius bei viršūnėles su "ūsiukais". Į sterilizuotus stiklainius iki pat viršaus pridėkite kriaušių ir užpilkite verdančiu vandens su cukrumi sirupu. Pridenkite sterilizuotais dangteliais ir palaikykite apie dešimt min. Tuomet sirupą išpilkite į puodą ir vėl užvirinkite ir supilaukite į stiklainius. Visą procedūrą pakartokite tris kartus, tuomet stipriai uždenkite dangteliais ir apvertę aukštyn kojomis (dugnu), palaikykite kol atvės.

Autorius: Lijana D.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • šiek tiek kriaušių
  • šiek tiek vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus komponentus naudokite individualiai, priklausomai nuo to, kiek turite kriaušių. Cukraus naudokite tiek, kad kompotas būtų saldus pagal skonį. Kriaušes švariai nuplaukite, pašalinkite kotelius bei viršūnėles su "ūsiukais". Į sterilizuotus stiklainius iki pat viršaus pridėkite kriaušių ir užpilkite verdančiu vandens su cukrumi sirupu. Pridenkite sterilizuotais dangteliais ir palaikykite apie dešimt min. Tuomet sirupą išpilkite į puodą ir vėl užvirinkite ir supilaukite į stiklainius. Visą procedūrą pakartokite tris kartus, tuomet stipriai uždenkite dangteliais ir apvertę aukštyn kojomis (dugnu), palaikykite kol atvės.

Autorius: Lijana D.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų