Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek gvazdikėlių
- šiek tiek kriaušių
- šiek tiek vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus komponentus naudokite individualiai, priklausomai nuo to, kiek turite kriaušių. Cukraus naudokite tiek, kad kompotas būtų saldus pagal skonį. Kriaušes švariai nuplaukite, pašalinkite kotelius bei viršūnėles su "ūsiukais". Į sterilizuotus stiklainius iki pat viršaus pridėkite kriaušių ir užpilkite verdančiu vandens su cukrumi sirupu. Pridenkite sterilizuotais dangteliais ir palaikykite apie dešimt min. Tuomet sirupą išpilkite į puodą ir vėl užvirinkite ir supilaukite į stiklainius. Visą procedūrą pakartokite tris kartus, tuomet stipriai uždenkite dangteliais ir apvertę aukštyn kojomis (dugnu), palaikykite kol atvės.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek gvazdikėlių
- šiek tiek kriaušių
- šiek tiek vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus komponentus naudokite individualiai, priklausomai nuo to, kiek turite kriaušių. Cukraus naudokite tiek, kad kompotas būtų saldus pagal skonį. Kriaušes švariai nuplaukite, pašalinkite kotelius bei viršūnėles su "ūsiukais". Į sterilizuotus stiklainius iki pat viršaus pridėkite kriaušių ir užpilkite verdančiu vandens su cukrumi sirupu. Pridenkite sterilizuotais dangteliais ir palaikykite apie dešimt min. Tuomet sirupą išpilkite į puodą ir vėl užvirinkite ir supilaukite į stiklainius. Visą procedūrą pakartokite tris kartus, tuomet stipriai uždenkite dangteliais ir apvertę aukštyn kojomis (dugnu), palaikykite kol atvės.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą