Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 4 česnakų
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas porų
- 200 mililitrų baltojo vyno
- 100 mililitrų pieno
- 3 vienetai raugintų agurkų
- 100 gramų krevečių be kevalo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą pilti aliejaus ir apkepti česnaką, porą, morkas, sudėti krevetes, virtas bulves, užpilti vynu ir patroškinti 15 min. Dėti druskytės, įpilti pienuko, sudėti pjaustytus agurkiukus.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 4 česnakų
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas porų
- 200 mililitrų baltojo vyno
- 100 mililitrų pieno
- 3 vienetai raugintų agurkų
- 100 gramų krevečių be kevalo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą pilti aliejaus ir apkepti česnaką, porą, morkas, sudėti krevetes, virtas bulves, užpilti vynu ir patroškinti 15 min. Dėti druskytės, įpilti pienuko, sudėti pjaustytus agurkiukus.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą