REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų krevečių be kevalo (tigrinės)
  • 0.5 vieneto tešlos (tempura (ji būna prie visų kinietiškų produktų), maišeliuose)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešla - tai tiesiog maišelio miltelius sumaišome su vandeniu, kol gausis tirštoka tešla. Man išėjo maždaug pusė pakelio tos tešlos.
    Krevetės imame už uodegėlių, merkiame į tešlą, paliekant pačią uodegėlę neįmerktą, ir verdame aliejuje, kol gražiai apskrus. Išėmus, dedame ant popierinių rankšluosčių, kad nereikalingas aliejus nuvarvėtų.
    Padažui: sumaišome 100 g kokybiško majonezo, aš naudojau Kėdainių be koncervantų, kokie 4-5 cm wasabio pastos, puse citrinos sulčių, (galima įpjaustyti smulkiai marinuotų svogūniukų) viską išmaišome ir tiekiame su krevetėmis.

Autorius: Jelena

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų krevečių be kevalo (tigrinės)
  • 0.5 vieneto tešlos (tempura (ji būna prie visų kinietiškų produktų), maišeliuose)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešla - tai tiesiog maišelio miltelius sumaišome su vandeniu, kol gausis tirštoka tešla. Man išėjo maždaug pusė pakelio tos tešlos.
    Krevetės imame už uodegėlių, merkiame į tešlą, paliekant pačią uodegėlę neįmerktą, ir verdame aliejuje, kol gražiai apskrus. Išėmus, dedame ant popierinių rankšluosčių, kad nereikalingas aliejus nuvarvėtų.
    Padažui: sumaišome 100 g kokybiško majonezo, aš naudojau Kėdainių be koncervantų, kokie 4-5 cm wasabio pastos, puse citrinos sulčių, (galima įpjaustyti smulkiai marinuotų svogūniukų) viską išmaišome ir tiekiame su krevetėmis.

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų