Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 400 gramų krevečių be kevalo (tigrinės)
- 0.5 vieneto tešlos (tempura (ji būna prie visų kinietiškų produktų), maišeliuose)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešla - tai tiesiog maišelio miltelius sumaišome su vandeniu, kol gausis tirštoka tešla. Man išėjo maždaug pusė pakelio tos tešlos.
Krevetės imame už uodegėlių, merkiame į tešlą, paliekant pačią uodegėlę neįmerktą, ir verdame aliejuje, kol gražiai apskrus. Išėmus, dedame ant popierinių rankšluosčių, kad nereikalingas aliejus nuvarvėtų.
Padažui: sumaišome 100 g kokybiško majonezo, aš naudojau Kėdainių be koncervantų, kokie 4-5 cm wasabio pastos, puse citrinos sulčių, (galima įpjaustyti smulkiai marinuotų svogūniukų) viską išmaišome ir tiekiame su krevetėmis.
INGREDIENTAI:
- 400 gramų krevečių be kevalo (tigrinės)
- 0.5 vieneto tešlos (tempura (ji būna prie visų kinietiškų produktų), maišeliuose)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešla - tai tiesiog maišelio miltelius sumaišome su vandeniu, kol gausis tirštoka tešla. Man išėjo maždaug pusė pakelio tos tešlos.
Krevetės imame už uodegėlių, merkiame į tešlą, paliekant pačią uodegėlę neįmerktą, ir verdame aliejuje, kol gražiai apskrus. Išėmus, dedame ant popierinių rankšluosčių, kad nereikalingas aliejus nuvarvėtų.
Padažui: sumaišome 100 g kokybiško majonezo, aš naudojau Kėdainių be koncervantų, kokie 4-5 cm wasabio pastos, puse citrinos sulčių, (galima įpjaustyti smulkiai marinuotų svogūniukų) viską išmaišome ir tiekiame su krevetėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą