INGREDIENTAI:
- 100 gramų avokadų
 - šiek tiek juodųjų pipirų
 - 30 gramų paprikų
 - 150 gramų pomidorų pastos
 - 2 vienetai salotų (lapai)
 - 15 gramų alyvuogių aliejaus
 - 70 gramų krevečių be kevalo
 - šiek tiek druskos
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
-  Pomidorą nulupame, supjaustome griežinėliais ir nusausiname. Avokadą nulupame, išimame kaulą ir supjaustome nedideliais kubeliais. Krevetes atšildome, pašlakstome alyvuogių aliejumi.
Į lėkštės vidurį dedame formelę, į formelę pomidoro griežinėlį, pjaustytą avokadą, pomidoro griežinėlį, krevetes ir vėl pomidoro griežinėlį.
Puošiame salotų lapais, saldžiųjų paprikų šiaudeliais. 
REKLAMA
 
  
