Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 1 vienetas kiaušinių
- 200 gramų lašišų (filė)
- 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 100 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašišos filė supjaustykite kubeliais.
Išplakite kiaušinius.
Lašišą apibarstykite prieskoniais, pavoliokite kiaušinio plakinyje, tuomet džiūvėsėliuose ir verkite ant iešmelių pakaitomis su krevetėmis.
Kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol visos pusės gražiai pagels.
Iškepusius apšlakstykite citrinos sultimis.
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 1 vienetas kiaušinių
- 200 gramų lašišų (filė)
- 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 100 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašišos filė supjaustykite kubeliais.
Išplakite kiaušinius.
Lašišą apibarstykite prieskoniais, pavoliokite kiaušinio plakinyje, tuomet džiūvėsėliuose ir verkite ant iešmelių pakaitomis su krevetėmis.
Kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol visos pusės gražiai pagels.
Iškepusius apšlakstykite citrinos sultimis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą