Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 400 gramų kvietinių miltų
- 120 gramų sviesto
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
2 obuoliai
4 - 5 šaukštai cukraus
0,5 šaukštelio cinamono
Į miltus dedam tarkuotą sviestą, cukrų, grietinę ir mušam kiaušinį. Išminkom. Jei tešla minkšta, dedam pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešlą išklojam kepimo formeles, į vidų dedam įdarą. Jį darom taip: nulupam ir supjaustom smulkiais gabaliukais obuolius, juos sumaišom su cukrum ir cinamonu.
Kepam 20 - 25 min 180 laipsnių orkaitėje. Valgom atvėsusius.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 400 gramų kvietinių miltų
- 120 gramų sviesto
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
2 obuoliai
4 - 5 šaukštai cukraus
0,5 šaukštelio cinamono
Į miltus dedam tarkuotą sviestą, cukrų, grietinę ir mušam kiaušinį. Išminkom. Jei tešla minkšta, dedam pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešlą išklojam kepimo formeles, į vidų dedam įdarą. Jį darom taip: nulupam ir supjaustom smulkiais gabaliukais obuolius, juos sumaišom su cukrum ir cinamonu.
Kepam 20 - 25 min 180 laipsnių orkaitėje. Valgom atvėsusius.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą