REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (didelės)
  • 3 česnakų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3/5 stiklinės kvietinių miltų
  • 6 stiklinės vandens
  • 2 stiklinės grietinėlės
  • 0.5 saujos sviesto (+ 1 šaukštas)
  • 6 vienetai sultinio (vištienos, kubeliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpiname puode 1 šaukštą sviesto ir 10 minučių pakepiname jamae susmulkintą svogūną.
    Sudedame susmulkintą česnaką ir pakepiname apie 1 minutę.
    Tada pilame vandenį, dedame sultinio kubelius, nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves bei morkos, petražoles ir troškiname apie 20 minučių, arba kol bulvės suminkštės.
    Tuomet sumažiname ugnį, supilame grietinėlę ir, išmaišę, dar paverdame.
    Ištirpiname atskirai sviestą, sumaišome jį su miltais ir supilame į sriubą.
    Maišydami kaitiname keletą minučių, kol sriuba sutirštėja.
    Aš mėgstu patiekti šią sriubą su pakepinta juoda duona, spirgučiais ir tarkuotu čederio bei fermentiniu sūriu.
    Skanaus.

Autorius: Gitana

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (didelės)
  • 3 česnakų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3/5 stiklinės kvietinių miltų
  • 6 stiklinės vandens
  • 2 stiklinės grietinėlės
  • 0.5 saujos sviesto (+ 1 šaukštas)
  • 6 vienetai sultinio (vištienos, kubeliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpiname puode 1 šaukštą sviesto ir 10 minučių pakepiname jamae susmulkintą svogūną.
    Sudedame susmulkintą česnaką ir pakepiname apie 1 minutę.
    Tada pilame vandenį, dedame sultinio kubelius, nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves bei morkos, petražoles ir troškiname apie 20 minučių, arba kol bulvės suminkštės.
    Tuomet sumažiname ugnį, supilame grietinėlę ir, išmaišę, dar paverdame.
    Ištirpiname atskirai sviestą, sumaišome jį su miltais ir supilame į sriubą.
    Maišydami kaitiname keletą minučių, kol sriuba sutirštėja.
    Aš mėgstu patiekti šią sriubą su pakepinta juoda duona, spirgučiais ir tarkuotu čederio bei fermentiniu sūriu.
    Skanaus.

Autorius: Gitana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų