Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas bazilikų (džiovintas)
- 2 česnakų
- 300 gramų pomidorų pastos (konservuoti, savo sultyse)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnakus išspausti, sumaišyti su pomidorais, supilti alyvuogių aliejų ir suberti džiovintą baziliką.
Viską sudėti į keptuvę ir troškinti apie 15 min. ant silpnos ugnies.
Tada sudėti pomidorų pastą, pasūdyti ir dar patroškinti 2-3 min.
Atvėsinti.
Šis padažas dažniausiai naudojamas picoms gardinti, tačiau skanu ir su kitais patiekalais.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas bazilikų (džiovintas)
- 2 česnakų
- 300 gramų pomidorų pastos (konservuoti, savo sultyse)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnakus išspausti, sumaišyti su pomidorais, supilti alyvuogių aliejų ir suberti džiovintą baziliką.
Viską sudėti į keptuvę ir troškinti apie 15 min. ant silpnos ugnies.
Tada sudėti pomidorų pastą, pasūdyti ir dar patroškinti 2-3 min.
Atvėsinti.
Šis padažas dažniausiai naudojamas picoms gardinti, tačiau skanu ir su kitais patiekalais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą